Tuesday, December 18, 2012

i m 30! and i m happy!

alhamdulillah dah 30 tahun rupanye..hehe..well mana lah nak perasan dalam kesibukan..hehe..buzy sangat kann....perasaan 30 tahun tu macam mana eh? any 30's people can share with me..sebab balik rumah kat kampung kadang-kadang masih dilayan macam budak 5 tahun..siap masih merajuk-rajuk lagi dengan mak and bapak..heheheeee..bangun pagi masih lagi disuap vitamin dalam mulut walaupun belum gosok gigi lagi..:))

dengan suami pun kalau dia ada kat rumah..nak keluar pegi kerja tu..tinggal get ready tekan minyak kereta jalan je..bukak gate ke strat kereta ke..semua dia dah tolong..dengan anak pulak..haishh..haha..main berebut-rebut bantal sebelum nak tidur..haisshh..mak nye memang kuat menyakat juge..:)

apa pun i bersyukur sangan dengan apa yanga da hari ni...thanks to my sibling and family soo much..kawan-kawan yang banyak support and motivate me...ramai yang sayang kita...thats why i m happy!!...:)

happy 30 years old lady1..hee

dua bestfriend yang membuatkan hidup ni tak sempat nak boring..:))

can u see her..make performance and her babah jadi penonton!..
biasa sangat kena paksa!..nak tido pun masih suruh duduk tengok
performance dia ehh..:))

2 comments:

  1. Alahmdulilah... takpe.. 30 pun masih suwit lagi... jgn pandang no... hehee

    ReplyDelete