Monday, November 12, 2012

kasut yang sama :)

here..we got same color and same design for our feet!!
thanks babah!! its from salt water sandal..
yang nagena punya tu lama dah tunggu dia muat pakai
awal-awal babah beli..longgar sangat yang nagena..:))


so saturday morning..we went out with same step find out
something for our tummy!!..:))

atuk and nenek ..x lama dah nak balik..happy jer  both ni kat sana..
hihi..tapi atus as usual with his own rules!..orang lain sibuk dengan
jubah serban lagi..dia siang-siang dah salin baju..konpem nenek
akan marah atuk, pastu atuk buat muka selamba jee..atau cakap
baju semua kotor...haha...sama le tu macam nagena..mesti ikut
cakap dia..:))

see..agenda dia ni memang banyak..haiss..apasal le senyap jee..
ibu pusing carik-carik..ni hahhh rupanye..selongkar lemari kasut pulak..
sebelah pintu tu pulak ada payung..asal hujan je..suruh bukak payung..
padahal dok dalam rumah jer ni..:)

semalam bukan main ceria..pagi tadi bangun tengok-tengok
dia tido atas badan babah..rasa-rasa lah badan di..macam suam-suam
sikit..hantar jugak sekolah..tengok jap-jap lagi kalau cikgu call
bagitau nagena tak selesa ke apa ibu balik lah..moga sihat-sihat aje
anak dara ibu ni!amin..

*iklan :)) :
nak hilangkan lemak disekitar badan...tanpa perlu makan pil-pil kurus?...
Fellina Inchloss is the best!...sapu aje pada tempat berlemak..
esok pagi ukur semula..mesti baju atau seluar tak boleh pakai dah muat semula!!
cod sekitar bandar baru bangi
untuk order boleh call : 017 - 278 6334  (jaja)
atau email : hajjarkalam@gmail.com



1 comment:

  1. Cute kasut tu...
    Mesti nagena manja dgn babahnya.. :D

    ReplyDelete